Kansiot

Kansiot

Uusiopahvista valmistettuja yksilöllisiä kansioita omalla visuaalisella ilmeellä.

Kansioilla on yhä tärkeä rooli muun muassa paperien arkistoinnissa, ja sen kansiin voidaan sisällyttää myynnin ja markkinoinnin tueksi tuote-esitteitä, tai näytteitä.

Voit luoda kansion alusta loppuun saakka haluamallasi visuaalisella ilmeellä, logolla, väreillä ja pinnoitteella. Viimeistelymateriaaleihin lukeutuu esimerkiksi erilaiset laminoinnit, läpivärjätyt pahvit, kluuttikankaat ja samettipinnat. Kauttamme saa myös muovitaskuja ja välilehtiä.

Kansiot ja mapit

Yrityksesi visuaalisella ilmeellä varustettu kansio viestii brändistäsi ja sen arvoista. Hyödynnä kansion tuomaa näkyvyyttä asiakaskäynneillä ja muissa edustustilaisuuksissa.

Magneettikansiot

Tämä moderni kansiovaihtoehto sopii moneen käyttöön. Magneettisuljennalla toimivat kansiot pitävät paperit tai mitkä tahansa tuotteet jämäkästi paikoillaan.

Todistuskansiot

Useimmiten kluuttikankaalla päällystetyt kansiot sopivat todistustenjakotilaisuuksiin pitämään kunnialla ansaitut paperit arvokkaasti samassa nipussa. Todistuskansioista löytyy paljon eri versioita täysin kierrätetyistä raffeista versioista sametintuntuisiin hienostuneisiin vaihtoehtoihin.

Menukansiot

Ravintolan menu on asiakkaan ensikosketus ravintolaan. Toteutamme tarpeidesi pohjalta tyylikkäät menukansiot ravintolasi logolla varustettuna.