Muut tuotteet

Muut tuotteet

Mainostelineet ja muut myynninedistämismateriaalit erilaisiin tiloihin ja tilaisuuksiin

Tarjoamme valikoiman erilaisia tuotteita, joita voit hyödyntää yrityksesi markkinoinnissa erilaisissa edustustilanteissa. Toteutamme kaikki tuotteet yrityksesi visuaalisella ilmeellä, toivomillasi mitoilla. Brändätyt tuotteet toimivat yrityksesi näkyvinä mainoksina niin myymälöissä, tapahtumissa kuin asiakastapaamisilla.

Folderit

Folderit ovat monikäyttöisiä pääosin kartongista valmistettuja kansioita tärkeille asiapapereille. Toteutamme kaikki työt alusta saakka räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan.

Muistikirjat

Muistikirjat ovat oivia työmuistiinpanojen tallentamiseen, mutta myös esimerkiksi liikelahjoiksi markkinoimaan yritystäsi. Toteutamme muistikirjan alusta asti toiveidesi mukaan ja haluamallasi visuaalisella ilmeellä.

Henkarit

Laita materiaalinäytteesi myymälässä esille henkareihin, joiden pidikkeisiin esimerkiksi kangasnäytteet saa aseteltua siististi ja edustavasti. Yrityksesi visuaalista ilmettä mukailevat henkarit antavat viimeistellyn vaikutelman ja asiakkaasi pystyvät helposti tutkimaan koko valikoimaasi yhdellä kertaa.

Pop-up mainostelineet ja hyllypuhujat

Yrityksesi logolla varustetut pop up-mainostelineet sekä hyllypuhujat ovat oiva tapa lisätä brändisi näkyvyyttä erilaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa. Pop-up telineet ovat näyttäviä esimerkiksi messuilla, ja ohjaavat kiinnostuksen sinun suuntaasi. Hyllypuhujat toimivat hyvin myymälätiloissa katseenvangitsijoina.