Vastuullisuus

Vastuullisuus

Tee ekologisesti kestävämpi valinta, ja valitse Another Boxin kierrätysmateriaaleista valmistetut, kierrätettävät pakkaukset. Askel kerrallaan kohti matalampaa hiilijalanjälkeä!

Yksi Another Boxin tärkeimmistä tuotekehittelyn tavoitteista läpi sen taipaleen, on ollut suunnitella elinkaareltaan mahdollisimman vähän luonnonvaroja kuluttavia ratkaisuja.

Tähtäämme tuotteiden pitkäikäisyyteen ja toivomme, että tuotteet löytävät elinkaarensa aikana monia erilaisia käyttötarkoituksia. Esimerkiksi kauniissa pakkauksessa voi säilyttää tavaroita, sen voi antaa eteenpäin lahjapakkauksena, tai keksiä sille muita luovia käyttötarkoituksia.

 • Valmistus EU:ssa

  Tuotteemme on valmistettu Euroopassa. Tämä takaa nopeat ja varmat toimitukset, sekä reilut työolosuhteet.

 • Ekologiset materiaalit ja kierrätettävyys

  Tuotteemme valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista. Asiakas voi halutessaan valita 100% ekologisen ja kierrätettävän vaihtoehdon.

 • Kierrätettävyys

  Laminoimattomat kartonkituotteemme voi kierrättää, jolloin materiaali pääsee uusiokäyttöön.

 • Uudelleen käytettävä

  Kannustamme keksimään pakkauksillemme uusia käyttötarkoituksia käytön jälkeen. Niissä voi esimerkiksi säilyttää tavaroita, käyttää lahjapakkauksena, sekä paljon muuta!

 • Sertifiointi

  Papereilla, kartongeilla sekä pahveilla on erilaisia sertifiointeja, joista tunnetuin sertifikaatti on FSC. Käytämme Stora Enson, UPM:n sekä muiden skandinaavisten valmistajien huippulaatuisia raaka-aineita.

 • Liima

  Käytämme turvallisia liimoja töissämme, joka mahdollistaa esimerkiksi lasten pelimaailman tuotteiden valmistamisen. Liimamme eivät sisällä haitallisia aineita.