Yritys

Another Box Oy

Tässä kuva porukasta, joka veti Kansiopalvelun päivitysoperaatiota. Tiimi päätti kurkata boxin ulkopuolelle ja käyttää luovuuttaan, jonka seurauksena yrityksen nimi on nyt Another Box. Kuten nimikin sen kertoo, yrityksen pakkausbisnes on nyt laajempi kuin koskaan.

Ensivaikutelmalla on väliä. Pakkaus, jossa esittelet tuotteesi voi olla ensikosketus yritykseesi – tee siitä unohtumaton.

Hyvä pakkaus herättää mielenkiinnon, ihastuttaa ja jää mieleen. Another Box on apunasi luomassa hyviä ensivaikutelmia.

Another Box on pohjoismaissa toimiva yli 50-vuotias perheyritys, aiemmin tunnettu nimellä Kansiopalvelu.

Toteutamme yksilöllisiä ja näyttäviä pakkauksia, kansioita sekä muita markkinoinnin tueksi tarkoitettuja tuotteita, painatettuna asiakkaan toivomalla visuaalisella ilmeellä. Pakkaus, johon tuote pakataan tai paperikassi, jossa se kuljetetaan, viestii samalla yrityksestäsi ulospäin. Meidän asiantuntemuksemme avulla saat välitettyä asiakkaillesi sen, mikä tekee sinun yrityksestäsi tai tavaramerkistäsi uniikin.

 

Tuotteet kustomoituina asiakkaan toiveiden mukaan.

Valmistamme kaikki tuotteet alusta alkaen asiakkaan toiveiden mukaan, sillä haluamme että valmis tuote on yrityksesi näköinen ja palvelee juuri sinun tuotteesi käyttötarkoitusta. Asiakkaitamme ovat niin globaalit suuryritykset, kuin pienyrittäjät, liitot, yhdistykset sekä kaikki siltä väliltä. Oli tuote tai projekti mikä tahansa, haluamme varmistaa, että saat meidän tuotteidemme avulla parhaan mahdollisen näkyvyyden.

Yrityksen perusti vuonna 1967 yrittäjä Orvo Kiesi.

Pariisissa ollessaan Orvon huomio kiinnittyi paikallisessa kansiokaupassa esillä olleeseen farkkukansioon. Viehättävästä tuotteesta innostuneena syntyi päätös perustaa verstas, joka alkoi painamaan kansioita. Kansiobisnes on siitä lähtien jatkunut elinvoimaisena ja on saanut rinnalleen myös muita tuotteita uuden teknologian myötä. Tänä päivänä toimintamme painopiste on pakkauksissa – mistä juontaa yrityksemme uusi nimi Another Box.